Forord Klepp – Hundvåg

Klepp – Hundvåg, fredag 12/9 kl 1800.

Klarer Kleppherrene følge opp seieren over Frøyland?

Det var en meget viktig seier over Frøyland sist lørdag. Om seieren var fortjent eller ikke er uinteressant å diskutere, fotball er veldig enkel; resultatet når dommeren blåser av kampen er det som gjelder.
Vi har tro på at fremgangen fortsetter, humøret og samholdet i spillergruppa virker å være god – det er også et godt tegn. Og det viser styrke når spillere som «normalt» er faste i «elleveren» må stå over av ulike årsaker, og de som kommer inn viser meget godt igjen. Rutinerte Magnus Håland stod i mål i Fredrik Vigres skadefravær – kjekt å ha deg tilbake i Klepp Magnus, vi vet hva du står for! Seksten åringen Sindre Walstad Tjøtta startet kampen på høyrekant og er en spennende spiller, junioren Vetle Jakobsen som erstattet han siste halvtimen gjorde et godt «innhopp». En skadefri og god Vegard Eide spilte for «Deggen» i midtforsvaret.
Mot slutten kom også juniorene Torstein Stava og Amir Nadarevic innpå, et godt tegn for fremtiden med så mange unge. «Hele laget fortjener skryt etter kampen», sa Henry på oppsummeringen mandag. Det var og veldig kjekt og fortjent at Preben ble matchvinner med en perlescoring, hans første for Klepps A-lag, og det gjorde ikke noe at den kom mot Frøyland, som Preben selv sa.
Men en slik seier er nytteløs dersom den ikke følges opp med nye tre poeng. Fredag kommer Hundvåg på besøk til Klepp Stadion, er en stund siden de var gjester hos oss. Da er det viktig å gjenskape den vinnervilje og «guts» som ble vist i kampen mot Frøyland, uten at den ligger i «bånn» er det vanskelig å vinne kamper. Et surt og unødvendig tap på Hundvåg i vårkampen bør også være motiverende!
Vi har tro på at samholdet i gruppa og rundt laget skal være med å skaffe oss nok poeng til 3. divisjons spill også neste år, neste kamp er da alltid den viktigste!! Men Klepp må sørge for å gjøre jobben selv og ikke stole på andre.

Vi ses på stadion fredag kl 18.00!

Malvin

Posted in Herre A, Klepp idrettslag.