Forord Klepp – Trondheims Ørn

39328

Søndag skal vi spille vår tredje kamp i Toppserien. Vi klarte å vinne vår første hjemmekamp mot Vålerenga når vi spilte en veldig god kamp og for første gang i Klepp sin historie fikk vi tre poeng mot Oslo laget.

Onsdag reiste vi til Bergen og vant mot Arna Bjørnar for første gang på bortebane siden 2004. Vi har vært veldig tydelig på hva våre mål er denne sesongen. Det vil si at vi skal ha 40 poeng i serien. I fjor kunne vi se at vi kan slå alle lag på en god dag, men vi hadde også noen dårlige kamper. For at vi skal nå målet vårt med 40 poeng er vi avhengig av å vinne kamper mot lag som Vålerenga, Arna Bjørnar, Trondheims Ørn og Avaldsnes fordi disse er de lagene som er like oss på banen. Jeg vet at det er mange som ikke har noe tro på at vi kan nå dette målet, men det er ikke noe vi bruker energi på. Så lenge vi har tro på oss selv og bruker talentene våre, kan vi nå langt.

Vi ønsker å ha deg på tribunen i år! Mot Vålerenga hadde vi 240 publikum på stadion. Det ga oss en ekstra gnist til å vise hva vi har jobbet hardt for i vinter. I fjor hadde vi et gjennomsnitt på ca 170. Forhåpentligvis kan vi ha en god tid sammen og gjøre Klepp Stadion til en festning som gjør at andre lag er redde for å komme hit! Jeg håper å se akkurat deg på tribunen på Søndag! Vi skal gjøre alt for å underholde deg. I tillegg anbefaler jeg å møte i god tid før kamp. Det skal spilles showkamp kl 15:00! Verdt å få med seg!

Sportslig hilsen

JP

Kampen spilles søndag 19.april kl. 16:00 på Klepp Stadion. En time før, kl. 15:00 spilles det som kjent showkamp mellom 1980 & 1989 laget! 

Posted in Klepp Elite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *