Forord Klepp – Vålerenga

IMG_7397

Når jeg skal skrive forord til siste seriekamp mot Vålerenga føles det som det var i går at jeg skrev forord til vår første hjemmekamp mot Arna-Bjørnar! På tross av dette har vi jo i realiteten vært igjennom en lang sesong og jeg kunne sikkert skrevet 10 sider om denne interessante reisen. Høydepunktene blir fort hjemmeseierne mot Stabæk, Arna-Bjørnar og Røa. Jeg ønsker å bruke denne muligheten til å takke alle som har tatt turen til Klepp Stadion i år. Spesielt stor takk til alle som har brukt av sin fritid til å arrangere våres hjemmekamper og med det gitt oss muligheten til å drive med idretten vi elsker!

Jeg føler at laget har tatt store steg gjennom sesongen. Selv om vi nå i høst ikke har tatt like mange poeng som i første halvdel av sesongen føler jeg at vi spillemessig bare blir bedre og bedre. Mange spillere har hatt en glimrende sesong og flere har kanskje vært mer involvert i første 11’ern enn de fikk i fjor. Jeg tror at om vi kan beholde spillergruppen vi har nå og bygge videre på det positive arbeidet har vi en mulighet til å kjempe i toppen – om spillerne virkelig ønsker det er alt mulig!

Jeg håper å se så mange som mulig av dere til serieavslutning lørdag, jeg garanterer at spillerne er klare til å gi 100 %! Ønsker å takke dere alle for årets sesong, vi gleder oss til 2015!

Sportslig hilsen

Jon Pall

 

Kampstart er klokken 13:00 på Klepp Stadion

Posted in Klepp Elite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *