Forord Kopervik – Klepp

Kopervik – Klepp mandag 22/9-14 kl 1745.

Tross vanskelig bortekamp, Kleppherrene ønsker å forlenge seiersrekken

Etter to viktige trepoengere mot Frøyland og Hundvåg, følger nå to vanskelige bortekamper. Mandag 22. september tar Kleppherrene først turen over fjorden for å møte Kopervik på Åsebøen. Der har Klepp hatt knallharde kamper før med vekslende hell. Hvem husker ikke kvalikkampen om opprykk i orkan i 2008? Jeg husker best 1-0 seier i 2. divisjon i 2006!

Går vi litt tilbake til kampen mot Hundvåg, satt seieren både langt inne og ble knapp. Ikke helt et bilde av kampen, spør du meg, seieren burde vært langt større og avgjort tidlig. Allerede i åpningsminuttene burde vi scoret et par mål. MEN; viktigst var 3 poeng, og for andre kamp på rad å holde nullen!! I tillegg skapes det store sjanser. Dette er svært positivt å ta med seg. Får laget luket bort noen unødvendige balltap, blir ikke Klepp lette å slå.

Nå er Jarle reist til Leeds for studier, og vi ønsker han lykke til der. Jarle har vært god i år, og klart han vil savnes. Men vi kan ikke dvele ved det! De spillerne som er disponible i hver kamp, er de som skal sikre poeng for Klepp!! Damsen og Runar finner nok ut av det!

Vi gjentar hva vi har sagt tidligere; uten innsats og rett innstilling kan hvem som helst slå Klepp, med 100 % innstilling og innsats / jobbing for hverandre kan Klepp slå hvem som helst!

Det er kjekt å kunne meddele at Tomasz Godyn er klar for spill i den grønne Kleppdrakten. Tomasz er 23 år, er fra Polen, har flyttet til Klepp og fått seg jobb. Han har blant annet spilt på det polske Futsal landslaget. Vi ønsker Tomasz velkommen til Klepp.

Kopervik har hatt en bra sesong og ligger med 35 p på en sikker 4. plass. Kampen i vår var jevn, men Klepp avgjorde med to mål i 81. min ved Hugo og 86. min ved Leif. Vi tror på en jevn kamp på Åsebøen også, å ta med seg poeng derfra er selvsagt målet!

Kampen starter kl 17.45, det blir avreise fra Klepp Stadion kl 14.00. Det er sikkert plass i bussen om noen supportere ønsker å være med. Heia Klepp!!

Malvin

 

Posted in Herre A, Klepp idrettslag.