G19 slo tilbake med storseier

Mot Tonstad hjemme kom den berømte ketchup-effekten – når vi endelig fikk det til å stemme, så stemte det virkelig. Tonstad ble sendt hjem med et 9-0 tap og seieren var ikke et mål for mye.

Onsdag 29. mai 2014, kl. 19:00.

Seriekamp på Klepp stadion.

Klepp – Tonstad 9-0 (6-0).

Laget: Sveinung Stava – Amir Nadarevic, Torstein Stava, Fredrik Larsen, Jørgen Jåtten – Haja Andrian (Eirik Vesthovde fra 75′), Per Skjæveland, Vetle Jakobsen, Thomas Laland (Sanel Bojadzic fra 46′), Dia Undheim – Sindre V. Tjøtta.

Mål: 1-0 Sindre (3), 2-0 Haja (10), 3-0 Sindre (13), 4-0 Per (40), 5-0 Haja (41), 6-0 Haja (45), 7-0 Haja (67), 8-0 Haja (74), 9-0 Amir (str. 82).

Gult kort: Torstein og Dia.

Rødt kort: Vetle (55).

Kampen: Etter noen tunge kamper, med marginer i mot og dårlige resultat, fikk vi virkelig snudd det i kampen mot Tonstad. Vi var virkelig bra og spilte stort sett over dem det meste av kampen, spesielt i 1. omgang. Allerede etter 2 min headet Torstein i stolpen etter at vi trykket på etter en corner. Trykket fortsatte og minuttet senere sitter 1-0. Haja spilte Sindre gjennom og han gjorde ingen feil alene med keeper. Sjansene fortsatte å komme på løpende bånd fordi vi sto høyt og presset dem kraftig. Etter 10 min setter Haja sitt første for dagen og vi leder 2-0. Han avfyrte et skudd fra ca. 16 m etter at han snappet opp en dårlig klarering etter et corner. Tre min senere sitter 3-0. Per og Sindre kombinerte nydelig og Sindre var sist på ballen.

Vi fortsatte å styre kampen og produserte sjanser, men det gikk helt til det 40 min før 4-0 var et faktum. Denne gang var det Per sin tur. Han ble spilt alene gjennom av et kast fra Sindre. 5-0 kom minuttet senere og igjen var Haja sist på ballen. Denne gangen var det Dia som presset høyt og vant ballen. Han kom seg ned til dødlinja og slo et flatt, godt innlegg som Haja enkelt scorer på. 6-0 kom like før pause. Haja avsluttet et flott angrep som Per startet. Per spilte Sindre, som igjen spilte Haja fri. Nydelig. En knallgod omgang og en solid ledelse til pause.

Andre omgang var 10 min gammel da Vetle gikk hodeløst inn i en takling og fikk fortjent rødt kort. Veldig unødvendig på stillingen 6-0, men Vetle er en ærlig fyr som innrømmer at han ble litt forbanna da han unødvendig mistet ballen og at taklingen etterpå ble i overkant voldsom. Dette førte til litt uro i rekkene våre og vi la om til 4-4-1, med Sindre alene på topp. Tonstad hadde ballen en del i minuttene etterpå, men ikke lengre enn at Haja satte sitt fjerde for dagen i det 67 minutt, og dermed sto det 7-0. Her gjør Dia et flott forarbeid. 8-0 kom 7. min senere og igjen var det Haja som scorer. Denne gang gjorde han alt selv når han plukket opp ballen på midtbanen og fosset gjennom Tonstad forsvaret. I det 82. min ble Sindre felt innenfor 16-metere og vi fikk straffe. God jobb av Sindre i det angrepet og straffen var soleklar. Amir var raskt frempå og krevde sin rett til å ta straffen. Heldigvis for ham satte han den sikkert og det sto 9-0. Vi produserte store sjanser også i sluttminuttene, bla. misset Eirik alene med keeper, og Jørgen avsluttet et nydelig angrep med å sette ballen i stolpen. Vi burde kanskje fått 10-0 på en av disse.

En fantastisk flott kamp av oss. Mange gode prestasjoner over hele linja. Spesielt er det kjekt å se at de yngste leverer så utrolig bra som de gjør denne kampen.

Spesielt å merke seg: 8 av å mål ble scoret av en som er født i 1998, altså guttespiller. I tillegg at Haja scorer 5 mål på 75 min.

Neste kamp er borte mot Austrått onsdag 4. juni kl. 18:15.

Torleif Paulsen, trener

 

Posted in Fotball bredde and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *