Samarbeidssklubb

Vikinghklogo

Klepp er samarbeidsklubb med Viking HK. Med dette samarbeidet får vi en unik mulighet til å utvikle spillere, trenere og klubb og Klepp IL er særdeles glad for at vi harfått denne muligheten.

Klepp er en av 10 klubber som deltar og i tillegg til oss er Brodd, Ganddal, Hundvåg, Nærbø, Randaberg, Sunde, Staal Jørpeland, Tastavarden og Viking Bredde med i samarbeidet.

Klubbutvikling

Skal et idrettslag fungere godt er en ikke bare avhengig av flinke trenere og spillere, en må ha en velfungerende klubb bak seg. Det er mye å lære av hva andre gjør og ikke minst av hva eliteklubbene driver med for å utvikle håndballen. Gjennom samarbeidet med Viking får vi 3 samlinger på for klubbledere. Første samling var 19.09 på Rica hotellet og temaet var oppstarten av prosjektet, «den blå tråden» og sportslig struktur.

Dette var den første av i alt 3 samlinger. Den neste er 5.12 og siste 26.03

 

Trenerforum

Gjennom samarbeidet med Viking HK får klubbens egne trenere mulighet til å få hevet kompetansen gjennom trenerforum ledet av Vikings elitetrener Gunnar Blombäck.

Første samling er det Tastavarden som er ansvarlig for og blir i Tastarustå onsdag 16.11. Øvrige samlinger sesongen 2011 / 12 er:
* tirsdag 13.12: Hundvåghallen – arr. Hundvåg Håndball
* tirsdag 10.01: Strandahallen – arr. Staal Jørpeland HB
* tirsdag 13.03: Klepphallen – arr. Klepp IL
* tirsdag 27.03: Randaberghallen – arr. Randaberg HK

 

Besøk av elitespillere

Å få besøk av elitespillere på trening er noe alle unge håpefulle håndballspillere ønsker seg. Gjennom samarbeidsavtalen får vi denne unike muligheten 5 ganger i løpet av sesongen.

Meningen med spillerbesøket er selvsagt å motivere unge håndballspillere men også å få muligheten til å snakke med spillerne om hva som kreves på toppnivå idag og hvordan de har gått gradene fra uskyldig lek med ball til toppidrettsutøvere. Det er opptil samarbeidsklubbene selv å velge ut lag. Klepp har hatt besøk av følgende spillere:

13.03.12: Eirik Rafoss og Thor M. Five

24.01.12: Ingvar Arnason og Simon Blombäck

01.11.11: Eivind Jacobsen og Kristoffer Jåsund


18.10.11: Joar Gjerde

12.09.11: Joar Gjerde og Kristoffer Østmo