Klepp Gutter 10

G10

Gutter 10 er en ivrig gjeng på 20 spiller som er delt inn I 2 lag I serien. Vi har alle våre treninger sammen.
På voksen siden er 6 stk- Monica og Terje er lagleder for hvert sitt lag – Bjørn Arne, Tommy og Einar er trenere. I tillegg har vi Jarl som er på permisjon i Malyasia, men er forventet å mønstre på treningsfeltet igjen til høstsesongen.
Laget trener nå 2 ganger per uke, en økt på en time og en økt på halvannen time. Vi har trent 2 økter siden januar og er nå veldig fornøyd med at en forblåst og kald grusbane er bytte ut med gress. Etter ferien ser vi frem til å få trene på den nye stadion!
Vi jobber mye med å heve oss både teknisk og i forhold til å spille mer som et lag. Som alt annet krever dette mye øving, og vi ser sakte men sikkert at det går fremover.
Vi jobber også mye med å opptre som et lag, at spillere skal støtte og oppmuntre hverandre – ikke det motsatte. Høy fokus fra oss voksne kombinert med modning gjør at vi tar skritt i riktig retning!
Laget har vært med på innendørsturning i Sola i vinter samt Grønt gras på Frøyland i tillegg til vår egen Klepp Cup. I september skal vi være med på Bendit cup på Hundvåg og Sandnesgraset
Neste år blir vår første turnering med overnatting. Som en liten forsmak på dette skal laget på en «lagbygging» med overnatting i Sirdal i august.
En annen sak som gutta skal få teste ut for første gang er teoriundervisning i fotball – dette knyttes selvsagt opp mot at flinke spillere, som vi kan lære noe av, vises på TV daglig nå i juni.
Siste treningsøkt byttes ut med en kamp i innledende runde i VM på TV skjerm kombinert med brus og popcorn 
God sommer!

G10 2

Posted in Fotball bredde.