Treningsleir Tyrkia 2014

For 4. år på rad reiste i år Herrelaget til Tyrkia på treningsleir. Turen i år gikk til Kemer, som ligger ca 45 min i fra Antalya flyplass. Her får vi topp treningsforhold og opphold. Banene er strøkne som golfbaner. I år var det 29 stk som møtte opp på Sola Flypass søndag 23 februar kl 0945, flyet gikk i fra Sola kl 1145.

Etter en 4,5 time flytyr landet vi på Antalya, der ble vi hentet av buss og kjørt til hoteller i Kemer, reiseleder og Sportslig leder har full kontroll!

Treningen starter kl 0930 kver dag, så alle som vil ha frokost er oppe ca kl 0730 – 0800, de er oppmøte i resepsjonen kl 0900. Banene vi trener på ligger ca 300 m i fra hotellet, dette er bare en fin gåtur før og etter trening. Vi skal trene 2 økter kver dag + 2 kamper denne uken, første kamp er mot Ørn Horten, tirsdag kl 1600.

Været har til nå vært bra, med sol og litt skyer. Natt til tirsdag var det et voldsomt tordenvær med lyn og mye regn. Men me våknet opp til delvis skyet himmel, men heldigvis mildt og godt i temperaturen. Dagen startet med en god frokost og en lett formasjonsrening kl 0930, det var tross alt kamp kl 1600 i dag. I god tid før kampstart var det skyfri himmel og en varm å god temperatur.

Klepp startet med følgende lag; Fredrik Vigre, Jarle Madland, Hugo Waaland, Vegard Eide, Kristian Fjeldstad, Ronny Egelandsdal, Simen Andresen, Joachim Moen, Eirik Stokka, Leif V. Malmin og Erik Hatteland. Klepp spilte en meget god kamp mot 2. div laget Ørn Horten og vant til slutt 2-0 etter scoringer av Leif Malmin. Alle spillerne ga 100 % heile kampen, og det var en fornøyd trener Henry Damsgård etter kampen, selv om det er vanskelig og trekke fram enkeltspillerer i denne kampen, så spilte keeper Fredrik Vigre en veldig bra kamp. 15 åringen Per Skjæveland fikk sin A-lags debut i dagens kamp.

 

Posted in Herre A.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *