Knepen G19-seier borte mot Austrått

Onsdag 4. juni 2014, kl. 18:30.

Seriekamp: Austrått – Klepp 0-1 (0-0)

Laget: Tomas Kyllingstad – Amir Nadarevic, Dia Undheim, Fredrik Larsen, Jørgen Jåtten – Sanel Bojadzic, Thomas Laland, Per Skjæveland – Haja Adrian (Eirik Vesthovde fra 70′), Kjartan Kjartansson (Preben Stangeland fra 46′), Sindre Tjøtta.

Mål: 0-1 Sindre Tjøtta (62′)

Gule kort: Sanel Bojadzic og Preben Stangeland.

Kampen: Vi var litt spente før denne kampen. Både Vetle Jakobsen og Torstein Stava måtte stå over pga. karantener, mens Preben Stangeland måtte starte på benken siden han ikke var 100 % tilbake i form etter en periode på sidelinjen. Laget var derfor usedvanlig ungt selv for oss, med hele seks 16-åringer og en 15-åring fra start.

Første omgang var relativt jevnspilt, men vi skapte noen gode sjanser, Austrått skapte ingen. Etter ca. 25 min var Haja gjennom helt alene etter en flott kontring. Han hadde Sindre med seg, men valgte å avslutte selv. En grei vurdering, men en god redning av Austråtts keeper avverget mål. Haja var på ny på vei gjennom bare minutter senere. Denne gangen valgte han et forsøk på å nå Sindre foran mål, men pasningen ble blokkert. De siste 15-20 min av omgangen sto vi høyt i banen og var gode, men vi klarte ikke å produsere mer enn en klar målsjanse. Den var til gjengjeld stor. Et flott innlegg traff Per, som hadde løpt seg fri fra sin sentrale posisjon og satte ballen knallhardt i tverrliggeren. Der var vi virkelig nære å ta ledelsen.

Kampen gikk til pause med 0-0, men vi følte at dette var en kamp vi kunne vinne. Austrått hadde ikke produsert noe, men var nære på å skape noe på overgangene vi ga dem av og til. Forsvaret vårt ryddet imidlertid godt opp når Austrått forsøkte seg. Dia vikarierte som stopper for Torstein og klarte seg godt sammen med tre andre.

Til andre omgang justerte vi litt på midtbanen og fikk med det stanset Austråtts overganger. Vi var klart best hele omgangen frem til det var igjen ca. 5-10 min. Etter 53 min var Sindre alene gjennom etter nok en flott kontring, men han avslutter rett på keeper. Da var han bedre etter 62. min. Nok en fin kontring, der vi spiller direkte fra forsvar og opp til en møtende Preben. Han vender og spiller Sindre gjennom. Han misser først, men får en sjanse til og setter 1-0. Herlig og fortjent.

Etter 78. min spiller Preben seg flott fri på venstre side. Han kommer inn mot mål alene, men setter skuddet hardt og høyt over mål. 3 min senere er han på ny alene gjennom og misser. Dette gjentar seg få minutter etterpå. Ikke nok med den, men i samme periode klarer også Sindre å spille seg gjennom forsvaret, men blir unøyaktig med den siste berøringen og misser. I denne perioden skulle vi definitivt ha punktert kampen.

Resultatet av dette sjansesløseriet er at vi lar Austrått få muligheten til å sette inn en sluttspurt for å få ett poeng. Dette resulterer i et par gode muligheter. Et skudd som Tomas redder flott, og en ball som treffer stolpen. Her er imidlertid Tomas fint nede og har egentlig kontroll.

Kampen ender med 1-0 til oss og en god følelse. Gutta sto virkelig på og jobbet skikkelig i 90 min. Selv om vi ikke klarte å punkterer kampen når vi skulle var dette en god prestasjon. Herlig med to trepoengere etter hverandre.

Neste kamp er hjemme mot Frøyland onsdag 11. juni kl. 20:00.

Torleif Paulsen/Trener

Posted in Fotball bredde and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *