Mobilretur

Start

Støtt Klepp ILs arbeide ved å donere din mobil!

”Mobilretur” er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Telenor som ble inngått i 2011. Avtalen går ut på at Telenor betaler 35 kr for hver mobil som idrettslag klarer å samle og returnere. Det vil altså si at Klepp IL får 35 kr for hver mobil som blir samlet inn. Max 500 idrettslag får delta hvert år.

I åpningsåret 2011 ble Klepp IL best i Rogaland på innsamling av mobiler. Da ble det samlet inn hele 1296 mobiltelefoner, blant annet takket være NELFO-bedriftene Bravida AS, Hå Elektro, Svithun Elektro, El-Team og Solland Elektro. Mange av Klepp ILs ungdommer var i tillegg ute og samlet inn mobiler i husstandene på Kleppe og Klepp Stasjon for å støtte idrettslaget. Flere spillere, ledere og øvrige støttespiller bidro ellers ved å levere sine gamle mobiler enten på administrasjonen eller på Berge Hatteland. Resultatet ble en inntekt på kr. 45.460 til Klepp IL, og 15. beste resultatet på landsbasis.

Klepp IL er stolt av tidligere bragder, og i 2013 returnerer mobilretur til bygda. Du kan være med å bidra ved å levere din gamle mobiltelefon til administrasjonen ved turnhallen eller levere i postluken samme plass i Stasjonsvegen 24. Dersom du skulle ønske å samle inn mobiler på arbeidsplassen din på vegne av Klepp IL, så kan man kontakte daglig leder Thomas Langholm Engen på mobil 41514546 eller e-mail thomas.engen@kleppil.no. Innsamlingen varer for øvrig frem til september/oktober.

Takk for at du bidrar for Klepp IL!