Nabooppgjør Frøyland – Klepp

Klart for nabooppgjør mot Frøyland, lørdag 6/9 kl 1400

 

Lørdag drar Klepp sitt herrelag den korte veien til Frøyland for å møte naborivalene. Det er alltid spenning og stor interesse rundt disse kampene, selv om den saftige «ordkrigen» heldigvis har avtatt. Frøyland gjorde en meget god vårsesong, var en stund topplag og det ble hvisket i korridorene om opprykk til 2. divisjon for laget fra «plogbygda»! Vi i Klepp hadde Frøyland som en av opprykkskandidatene. Men selv gode lag kan komme inn i en dårlig stim, og det har klabbet mer i høst for Frøyland med tap i fem kamper etter ferien. Dette til tross, Frøyland har et godt lag og har gjort en god sesong og er klare favoritter i lørdagens kamp.

 

Hva så med Klepp? Ingen tvil om plassen i 3. divisjon henger i en tynn tråd etter en rekke tap, noen fortjent og noen mer ufortjent. Vi kan snakke om skader og forfall osv, det nytter ikke! Tabellen lyver aldri, og poengfangsten må starte skal plassen reddes. Det er 24 poeng å spille om, så det er selvsagt gode muligheter fortsatt.

 

I mandagens kamp mot et meget sterkt Sandnes Ulf 2 var det mye positivt, ikke minst var det flott innstilling og arbeidsmoral. Store målsjanser ble spolert på stillingen 2-3, og Klepp kjørte kampen. Skal imidlertid slike kamper vinnes må det defensive spillet bedres, lette mål i mot må lukes bort. Nå gjelder det at laget og vi rundt laget står sammen, ha troen på at dette skal gå! Innsatsen i mandagens kamp gav oss tro på at spillerne ønsker å «blø for drakten», det er et sabla godt utgangspunkt. Mot Frøyland skal det ikke skorte på innsatsen, regner vi med.

 

Kjære Kleppsupporter, det er nå det gjelder! Møt opp og støtt Kleppherrene i høstens resterende kamper, det er viktig at spillere, trener og støtteapparat føler supporterne er med og har troen!!

Ses på Frøyland på lørdag, og så videre på Klepp Stadion når herrelaget skal kjempe om poeng!!

 

Sportslig hilsen

Malvin

Posted in Fotball bredde, Klepp idrettslag.