Klepp IL-flagg

Oddrun Vintervold er død

Mandag 28. april fikk vi den triste beskjeden om at Oddrunn Vintervold var gått bort, 82 år gammel.

Oddrunn hadde slitt noe med helsen en del år, men at hun nå gikk bort kom likevel som en overraskelse for de fleste av oss.

Hun kom til Klepp (fra Røros) i 1960 og ble ganske fort synonym med håndballgruppa i Klepp Idrettslag, som hun «dominerte» på hele 60- og 70-tallet. Spiller, formann (leder), trener, og oppmann både for A-lag og aldersbestemte lag. Oddrunn var aldri skadet, og spilte vel samtlige A-kamper denne perioden. Sin siste A-kamp spilte hun i 1982 (hadde da for lengst passert 400 kamper). Fra 1983 og til litt inn på 90-tallet fortsatte hun på B- og C-laget. Til og med på sin 60-års dag spilte hun 7. divisjonskamp, og fikk som vanlig «frimerke». Det var hennes berømte og beryktede «kringleskudd» motstanderen måtte prøve å demme opp for.

Oddrunn var en av kretsens fremste dommere fra tidlig på 60-tallet til hun sluttet å dømme i 1981. Hun var også med i ulike komitéer/utvalg på kretsplan og fikk Rogaland Håndballkrets fortjenestemedalje i 1981. Hun var også fast inventar på kretslaget på 60- og 70-tallet.

I 1969 ble hun tildelt Klepp Idrettslag sin fortjenestemedalje i sølv.

Med Oddrunn Vintervolds bortgang har Klepp Idrettslag mistet en av sine store profiler og vi lyser fred over hennes minne.

 

Posted in Håndball, Klepp idrettslag and tagged , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *