Referat Klepp – Stabæk

2015-05-02 15.52.04

I dag var alt duket for en en spennende fotballkamp i det flotte vår været på Klepp stadion. 280 mennesker hadde tatt turen til Jæren for å se oss klepp jenter i aksjon, ubeseiret og klare for å ta tre poeng mot Stabæk. Før dagens kamp har vi fått på plass en flott supporter gjeng i “HULKANE” som skapte stemning og liv allerede fra første stund, så all ære til dem og resten av publikum som heiet oss frem til seier og 3 poeng i dagens oppgjør.

Det skulle vise seg og bli en jevn og tøff kamp. Stabæk fikk ett nokså heldig mål tidlig i kampen, men vi kom tilbake med Hege som blir flott frispilt av Sessy. Hege tar med seg ballen nedover høyrsiden, bruker farten sin, kommer seg forbi stabæk forsvaret, skjærer inn og setter ballen velplasert forbi keeper i venstre hjørne og det står 1-1. Gry og Maria hadde god kontroll på midtbanen  og vi vant mye 1 ball, men sleit litt med å vinne 2 ball, men vi er godt organiserte og slipper Stabæk lite til. Hege er på farten igjen og løper fra Stabæk forsvaret, men denne gangen redder keeper. Kamper bølger frem og tilbake og lagene går til pause 1-1. 2. omgang fortsatte som i 1. omgang hvor begge lag har sine sjanser til å score, men da Maria kaster ett langt innkast på venstresiden får Gry stusset den videre inne I feltet til Katrin som setter ballen kontant i mål og vi går opp til 2-1 helt på tampen og avgjør kampen.

Vi spilte med høy selvtillit gjennom hele kampen og jobbet hardt sammen som ett lag. Vi hadde hele tiden trua på at dette kunne gå vår vei. Vi holdt presset oppe og ga alt gjennom hele kampen. Totalt sett var dette en lagseier hvor samtlige på banen ga 100% i 90 min +.

Lsk vant 1-0 borte mot Avaldsnes, noe som gjør at vi fortsatt er nr 2 på tabllen etter fem serie runder med 13 poeng av 15 mulige. Vi har fått en flott start på sesongen og satt en standard som vi akter å holde resten av sesongen. Vi skal nå nyte seieren også nullstille oss frem mot neste kamp som er allerede nå til tirsdag I cupen borte mot Åsane.

Linn Merethe Thune

Posted in Klepp Elite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *