Serieåpning for Juniorlaget

Juniorlaget åpnet serien med 4-0 seier.

 

Ganddal – Klepp

 

9. april 2014, kl. 20:00

 

Ganddal stadion, kunstgress.

 

Mål:

0-1 Preben Stangeland (36), 0-2 Jørgen Jåtten (44), 0-3 Sindre V. Tjøtta (48), 0-4 Preben Stangeland (73)

 

Laget:

Tomas Kyllingstad, Amir Nadarevic, Torstein Stava, Fredrik Larsen, Dia Undheim, Jørgen Jåtten (Preben Aase 68 min), Thomas Laland, Vetle Jakobsen, Sanel Bojadzic, Hussein A. Mohamed (Sindre V. Tjøtta 46), Preben Stangeland (Jone Svela 80 min).

 

G19-laget startet årets serie borte mot Ganddal onsdag 9. april. Det var en spent gjeng som reiste til Ganddal siden oppkjøringen til årets sesong har vært alt annet enn ideell. Troppen er fryktelig liten og vi er helt avhengig av «hjelp» fra guttelaget for i det hele tatt kunne stille lag. Dette gjør jo at mulighetene til å samkjøre laget på trening har vært svært begrenset. De eldste trener i hovedsak med A-laget, mens de yngste trener med guttelaget. Tre kamper, en NM-kvalik og to treningskamper, var alt vi hadde fått gjort før serieåpningen.

 

Så til kampen. Vi startet litt nølende de første minuttene, med litt for mange enkle feil i pasninger og mottak, men da sola forsvant og duggen i luften gjorde banen fuktig og glatt begynte det å sitte. Ballen gikk raskt i lengderetning og vi ble flinkere til å flytte folk etter opp i angrep. De tre på midten var også veldig flinke til å nekte Ganddal rom sentralt i banen. Etter en drøy halvtime kombinerte vi fint på venstresiden og Jørgen fikk spilt Preben S. alene gjennom. Han gjorde ingen feil og vi ledet fullt fortjent 1-0. Like før pause fikk Preben sin andre mulighet fra frispark ute til venstre i banen. Denne gang svingte han den perfekt inn mot bakre stolpe, der Jørgen var først og satte enkelt inn 2-0 med hode. Ganddal hadde lite å by på i første omgang, bortsett fra et par dødballsituasjoner der høyreiste Ganddalspillere skapte uro i våre forsvarsrekker, men vi fikk ryddet opp.

 

Andre omgang startet veldig bra for vår del. Vi gikk rett i angrep og produserte sjanser og etter bare 3 min spilte Preben S. en flott ball gjennom til Sindre, som alene med keeper satte 3-0. 4-0 målet kom ca. 15 min før slutt og igjen var det Preben S. som nettet. Denne gang ble han spilt opp av Sindre sentralt i banen, på ca. 25 meter. Han vendte opp og utfordret de to litt trege midtstopperne, rundet dem begge og satt flott 4-0. Til tross for en relativt god andre omgang, slapp vi Ganddal noe mer til mot slutten av kampen. Spesielt ga vi bort litt mange dødballer i farlige området. Det ene, et frispark fra ca. 20 meter, smalt i tverrliggeren bak en sjanseløs Tomas i mål. Utrolig nok  satte Ganddal også returen i tverrliggeren og over. Der var vi fryktelig nære et baklengsmål. I tillegg til dette hadde Ganddal et skudd i stolpen, så skal være ærlig så hadde de nok fortjent en redusering, men vi tar det vi får og er veldig fornøyd med 4-0 og tre velfortjente poeng. Samtlige i den 14 mann «store» troppen var utpå og bidro denne kampen. Alle gjorde en god figur og det var kjekt å stå på sidelinjen og se på.

 

Spesielt vært å merke seg: Preben Stangeland var sist eller nest sist på alle fire målene.

 

Torleif/ Trener

Posted in Fotball bredde.