Foto, Sven Atle Bore

Vardeneset – Klepp

Jakten på poeng starter fredag 11. april kl 1900.

 

To kvalik kamper til NM er unnagjort, og Klepp Herre A er i 1. ordinære runde – det er noen år siden sist. I 1. kvalik ble Rosseland enkelt slått 7-1, og i 2. kvalik ble vi satt opp mot Madla borte. I og med at det også var et 4. divisjons lag, var det forventet at Klepp skulle vinne. Men Madla har et godt lag og er regnet som opprykksfavoritt i sin pulje. Klepp vant imidlertid greit etter to mål av Leif Vesterheim Malmin, og et av Simen Andresen.

 

Det er selvsagt spennende hvem vi får i 1. ordinære runde. Hjemmekamp mot Viking eller Bryne vil utvilsomt være det kjekkeste, men det er aldri godt å vite hav NFF setter opp. De lag som er igjen her i Sørfylket er Brodd fra 4. divisjon, Sola og Klepp fra 3. divisjon. I tillegg kommer nå inn Ålgård, EIK og Vidar fra 2. divisjon, Bryne fra 1. divisjon, samt Tippeligalagene Viking og Sandnes-Ulf. Fra Nordfylket er Åkra, Vard og FKH de som er videre. Vi tipper Klepp – Bryne!

 

Det er kjekt med cupen, men serien er selvsagt viktigst. Allerede fredag 11. april kl 19.00 starter Klepp med bortekamp mot Vardeneset. Og hva tror trener Henry om den kampen: «Vardeneset er jo en av opprykksfavorittene, og har selv opprykks-ambisjoner, så det er klart at de er favoritter. Det blir en tøff kamp», sier Henry. «For Klepp gjelder det å fortsette utviklingen av spillet fra trenings- og cupkampene, hvor vi har hatt en bra stigning. Det er kamp om plassene, og det er alltid et godt tegn.» «Klepp har de siste år hatt et godt tak på Vardeneset, så vi er innstilt på å by dem mostand, men favoritter er vi ikke», sier Henry.

 

Det er en tøff start på serien, opprykksfavorittene Vardeneset og Sola i de to første kampene, og deretter Viking 2. «Men det er like godt å få de gode lagene med en gang», sier Henry, «da må vi være skjerpet og kan komme greit ut av disse kampene, på gode dager har vi et bra potensiale».

 

Så møt opp og støtt opp om laget, det blir mange spennende oppgjør fremover.

 

Malvin

Posted in Herre A.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *