Etter en lengre periode med jakt på trener er vi veldig glade for å kunne tilby Rocket League hver onsdag på Klepp Stadion fra 17:00 til 19:00.

Rocket League er et fotball/bilspill med enorm popularitet. Kort sagt kan vi si at det er et spill som er lett å lære seg, men vanskelig å bli god i.

Rocket League i Klepp IL vil være for alle, uansett ferdighetsnivå! Påmelding kan gjøres HER

For oversikt over alle våre tilbud, trykk HER

Spillere kontrollerer en rakett-drevet bil og bruker den til å føre en ball inn i motstanderens mål. Spillere har muligheten til å hoppe med bilen sin og treffe ballen i lufta. I tillegg kan spillere plukke opp fartsøkningsmidler (kan tenkes på som rakettdrivstoff) ved å kjøre bilen sin over markerte felt på arenaen. I arenaen spilles det kamper mellom 2 rivaliserende lag med opp til 4 spillere på hvert lag. Kamper har en normal spilletid på 5 minutter.

Spillet har blitt adoptert som en e-sport. Den offisielle e-sportligaen til Rocket League kalles Rocket League Championship Series (RLCS). I Norge er Telialigaen den mest populære nasjonale e-sportligaen for Rocket League. I tillegg til disse ligaene arrangeres det mange andre nasjonale og internasjonale e-sport arrangementer for spillet.

Treningene ledes av Eirik Grude Kristoffersen. Eirik er 34 år, bosatt på Klepp og er utdannet elektriker og jurist. Han er en ivrig Rocket League spiller og har deltatt i Telia ligaen flere ganger. I Rocket League har han tittelen «Grand Champion»

Eirik Grude Kristoffersen