Klepp Energi-Avtalen

Klepp Energi/Altibox og Klepp IL har inngått et meget spennende samarbeid. En kickback avtale hvor du som Klepp IL medlem og Klepp Energi kunde kan bidra med 50 kroner i måneden direkte til idrettslaget. For deg som kunde betaler du ingenting i tillegg, det eneste du trenger å gjøre er å samtykke til avtalen!

For deg som ikke er kunde hos Klepp Energi kan du se til enhver tid gjeldende priser på Altibox fra Klepp Energi her! 

Er du ikke kunde i Klepp Energi, men ønsker å skifte? Ikke bare bidrar du da med 50 kroner i måneden, du utløser også 3500 kroner i engangs utbetaling til klubben.

Denne avtalen gjelder for alle som enten er medlem i Klepp IL eller har barn i klubben. I tillegg må du bo i Klepp Kommune. Avtalen gjelder for de som har internett og TV levert av Klepp Energi og abonnerer på Altibox Standard eller Altibox Extra.

Støtten du gir via Klepp Energi-Avtalen kommer alle medlemmer av Klepp IL til gode.

Velg linken under som passer for deg: 

For deg som allerede har Altibox Standard/Extra fra Klepp Energi

For deg som er Altibox-kunde hos Klepp Energi og ønsker å oppgradere ditt abonnement 

For deg som ønsker å bli ny Altibox-kunde hos Klepp Energi

Merknad: Klepp IL samler inn og lagrer data fra skjemaene når disse er sendt inn. Informasjonen deles med Klepp Energi/Altibox for å sikre at informasjonen rundt abonnement er korrekt. Data innsendt i skjema blir ikke delt med noen tredjepart. Har du spørsmål rundt avtalen, send epost til kleppenergiavtalen@kleppil.no