Alle som skal trene på Klepp IL sitt styrketreningsanlegg må være medlem av idrettslaget, på lik linje med andre aktiviteter idrettslaget tilbyr. Vi ønsker selvsagt alle velkommen som nye medlemmer! 

For å melde seg inn i styrketreningsanlegget må alle fylle inn skjema nederst på denne siden som heter «Medlemsavtale for Klepp IL, Treningssenter». Dette er et skjema hvor vi ber om diverse kontaktopplysninger, samt at du som bruker skal velge hvilket medlemskap som passer for deg. For nye medlemmer vil kontingent på 350 NOK betales ved innmelding, mens for aktive medlemmer betales hovedkontingenten når den blir sendt ut på lik måte som i dag. Helt nye medlemmer må også melde seg inn i Klepp IL via minidrett. Dette kommer altså i tillegg til innmelding via elektronisk skjema.

For deg som ikke er medlem av Klepp IL i dag må du også melde deg inn via Min Idrett her: https://medlemskap.nif.no/

I følgende dokument vises en steg-for-seg manual for hvordan du melder deg inn:

NB! Om du som melder deg inn er under 18 år må en forelder lage bruker i Min Idrett på dine vegne.

I tillegg til elektronisk innmelding så krever vi idrettslaget en fysisk signert avtale. Denne signerer du som bruker når du kommer for å trene første gang. Når denne avtalen er signert vil du som bruker også få tildelt adgang til bygget, som gjøres via mobilappen JustIN Mobile. Appen kan lastes ned fra App Store og Google Play. Nøkkel i appen aktiveres ved signering av avtale. Avtalen som skal signeres ligger vedlagt her, men vi i idrettslaget fyller ut denne for deg.

Melder du deg inn for 2023 nå!

Personer som per i dag kun er støttemedlemmer i Klepp IL, men som ønsker å drive med styrketrening hos oss vil fra 2023 bli medlem i treningssenteret.