Klepp IL – Einherjar starter nå opp «skikkelig» e-sport her på Klepp

Klepp IL – Einherjar ønsker å inspirere gameren ut fra «gutterommet», som tidligere ikke har hatt annet valg, og la han eller hun bli en e-sport utøver i vårt felleskap, vår sosiale og utviklende arena.

Vårt e-sport tilbud har en pedagogisk plattform da 50 % av våre coachere har pedagogisk utdannelse!

Fysisk aktivitet som en viktig del av tilbudet!

Å spille med mål og mening |strategi | planlegging | kommunikasjon |

GG (good game) holdning; Det handler om å ha et godt menneskesyn. Dette utvikler våre utøvere gjennom trygge rammer og de opplever tilhørighet i en sårbar alder

Er du  en gamer som synes dette høres spennende ut og har lyst å prøve noe nytt kan kanskje dette være noe for deg.

Det vil i starten bli satset på spillene Counter Strike GO og Rocket League.

Oppstart nå i uke 37. Det vil være plass til 2 lag med 5 spillere på hvert lag i gruppen CS (Counter Strike)

Oppstart for Rocket League og antall plasser kommer vi tilbake til

PÅMELDING

 • Klepp IL – Einherjar eSport tar inn nye medlemmer som har begynt på ungdomsskolen, og eldre, for alle partier.
 • Ifm. påmelding ønsker vi litt informasjon om din spillerfaring. I Klepp IL – Einherjar er det fokus på konkurranserettet spilling så om du har spilt competitive/ranked i spillet du melder deg på så skriv hvilken rank du er/har vært og hvor mange timer eller kamper du har spilt.
 • Det er ikke noe minimumskrav for spille-erfaringen til deg som vil begynne, vi vil prøve å plassere deg med et lag som er på samme nivå som deg uansett.
 • Alle utøvere må ha egen brukerkonto på og eie spillet de skal spille

TIMEPLANEN

Counter Strike

Utøvere CS  vil få tid til både trening og det sosiale mens de er på trening en gang per uke. Vi vil allikevel sterkt anbefalt utøverne å trene sammen online en annen gang i uka hjemmefra. På sikt ønsker vi å få til 2 treninger i uka

Treningstidene blir Mandag fra 15:00-16:00 fysisk 16:00-18:00 spilling

Rocket League

Treningene til Rocket League legges opp etter utøvernes ferdigheter og ambisjonsnivå. Det satses på 2 treninger i uka også her

Tidene for denne gruppa er ikke fastsatt enda

ANNEN VIKTIG INFO

 • Coacher forventer at utøvere stiller til hver trening og gir beskjed så snart som mulig ved frafall (gjøres ved å svare på om du kommer eller ei, i Spond). Klepp IL – Einherjar bygger på lagbaserte spill og det er derfor viktig med godt og konsekvent oppmøte for at treningene skal være bra for alle.
 • For alle medlemmer er det påkrevd fysisk trening i tillegg til spilltrening hver uke. Vår coach er med på gjøre gamere om til utøvere og det får vi ikke til uten god fysisk fostring! Derfor forventes det at utøverne stiller med treningstøy til treninger hvor det er avsatt tid til dette. Det kan også være lurt å ha med drikkeflasker og noe frukt eller energibar til treningene.
 • Det er også et krav om generell orden og atferd på treninger. Alle utøvere forplikter seg til å ta godt vare på utstyr som lånes og påse at stol, pult og annet er rengjort og klar til bruk for nestemann. Alle utøvere har ytterligere et krav om å respektere og ivareta hverandre.

APPENE VI BRUKER

 • For å være med i Klepp IL – Einherjar kreves det at bruker har noen brukerkontoer på forskjellige apper som utøvere må ordne og administrere selv.
 • Discord er programmet vi bruker for kommunikasjon når vi spiller. Her har Klepp IL – Einherjar egen server hvor alle medlemmer i Klepp IL – Einherjar kan komme for å spille. Utøvere har mulighet her til å organisere seg selv utenfor treninger, samtidig som de kan bruke det som en sosial plattform. Dette er også en app på mobilen som gjør det lettere å logge inn når en kommer på trening.
 • Brukerkonto til spillportaler: Her er det viktig å huske på at utøver må ha tilgang til mail brukerkontoen opprettes på og passord som brukes. Vi anbefaler derfor egne mailkontoer til utøverne og at passord skrives ned så de huskes.
 • Counter Strike Global Offensive (CS:GO): Steam-konto. Her finnes det også en mobil app som gjør to trinns bekreftelse lettere enn å gå gjennom mail innlogging.

SPOND

 • Spond er vår kommunikasjonskanal for treninger ut til utøvere og foresatte. Partier har ulike oppmøtetidspunkt og treninger så følg med på spond i tilfelle endringer.
 • Events og viktige meldinger publiseres her
 • Det er forventet at utøvere registrerer om de kommer på trening via appen.

PÅMELDING

En må være medlem av Klepp IL, dvs betaler vanlig medlemskontingent + treningsavgift for e-sport. For medlemskontingent, se www.kleppil.no. Treningsavgiften for e-sport er for 2020 kr 0,-. For 2021 vil den være 500,- kr.

Ønsker du å melde deg på, send mail med info som beskrevet til esport@kleppil.no