Etter lang tids usikkerhet knyttet til tilskuere på Toppseriekampene i 2020 sesongen har det nå åpnet opp for foreløbige 200 tilskuere. Dette er utelukkende sitteplasser og avstandsregler på tribunen gjelder også for personer som bor i samme husstand.

Med strenge krav til arrangement grunnet Covid-19 epidemien er Klepp avhengig av å ha god kontroll over hvor mange som er på Klepp Stadion på kampdag, hvordan tilskuerne sitter plassert på tribunen, samt kontaktinformasjon til tilskuere. Sistnevnte er for å kunne gi god informasjon til personer som har vært tilstede på kamp om det i ettertid skulle vise seg at personer tilknyttet kamparrangement får påvist Covid-19.

Før 2020 sesongen ble det bestemt at Klepp IL skulle tilby et elektronisk billettsystem i samarbeid med TicketCo. Dette skulle fungere som et supplement til allerede eksisterende betalingsmåter, men med de strenge kravene til arrangement vil dette foreløbig bli eneste måte å kjøpe sesongkort/kampbillett på. Heldigvis fungerer det veldig enkelt! Sesongkort kan nå kjøpes på kleppil.ticketco.no fra og med i dag!

Kjøper du sesongkort er du garantert en plass på et av de 200 setene tilgjengelig på kampdag. Vi har nå åpnet for kjøp av 100 sesongkort for voksne (700 NOK) og 100 sesongkort for barn/honnør (400 NOK).

Ordinære kampbilletter til sesongåpningen mot Kolbotn (5.juli kl. 15:00) vil bli gjort tilgjengelig for salg tirsdag 30. juni.

Sikre deg årets sesongkort her!