Etter en lang periode med totalforbud for samlinger kunne vi i går, onsdag 17. juni, endelig samle Jærens beste sponsornettverk til frokosttreff. Frokosten gikk av stabelen på fantastiske Sola Strand Hotel hvor 65 deltakere fra klubbens sponsornettverk fikk servert fantastisk frokost.

Administrerende direktør i Sola Strand Hotel, Cornelius Middelthon, fortalte de fremmøte om situasjonen for hotellbransjen under koronapandemien. Det har mildt sagt vært en krevende periode for hotellbransjen med hverken norske eller utenlandske turister samt tilnærmet null jobbreiser. Sola Strand Hotel er allikevel fremoverlent og har hatt en solid oppsving de siste ukene, samtidig som de ser frem mot det som forhåpentligvis er en flott sommer med mye aktivitet!

For oss i idrettslaget er det fantastisk å ha sponsorer i vårt nettverk som legger til rette for at vi kan arrangere sponsorfrokoster i så flotte lokaler som på Sola Strand Hotel. Siden forrige sponsortreff i desember har det kommet flere nye sponsorer inn i nettverket og det var en flott setting å ønske dem velkommen til Jærens triveligste sponsornettverk på!

Ler mer om hva Sola Strand kan tilby her: https://sola-strandhotel.no/ Hotellet ligger flott til i idylliske omgivelser på Solastranden og kan tilby fantastiske skreddersydde opplevelser enten det er til privatpersoner eller grupper/firmaer.

Nye sponsorer i nettverket får presentert seg